Girls Go Theater: het kamp (zonder slapen) van 16 t/m 20 augustus 2021 waarin meisjes, vrouwen en non-binaire personen van 16 t/m 30 jaar 5 dagen lang onder mijn leiding locatietheater maken rondom de Meubelfabriek.

Zin om je een week lang onder te dompelen in de wereld van het locatietheater? Dat kan deze zomer van 16 t/m 20 augustus tijdens het Girls Go Theater kamp. Op de site van de Meubelfabriek gaan we met een kleine groep meisjes, vrouwen en non-binaire personen van 16 t/m 30 jaar aan de slag met theater maken rondom het thema ‘Hier sta ik’. Je leert niet alleen over spelen, maar ook over hoe je een voorstelling in elkaar steekt. Aan het einde van de week knallen we een theatrale presentatie in elkaar waarin we tonen wat we gedurende de week onderzocht en gevonden hebben. 

Deze 5 dagen van 10.00- 17.00 onder mijn begeleiding kosten je maar 25 euro. Ervaring met theater mag, maar is zeker niet vereist. Je aanmelden kan via deze link, vragen stellen via annekuit@hotmail.com of Instagram: @anne_kuit.

Ps. Val je niet helemaal in de leeftijds- of gendercatogorie maar heb je toch veel zin? Stuur gewoon een mailtje.

Girls Go Theatre wordt mede mogelijk gemaakt door Stad Gent en Girls Go Boom, waarvoor veel dank!

Alle praktische info nog eens op een rijtje

16 t/m 20 augustus, 10.00 – 17.00, vrijdag 20 augustus om 17:00 presentatie

16 t/m 30 jaar

Locatie: Meubelfabriek, Gent

Kosten: 25 euro

Aanmelden: hier!