Ik maak theater met (en vaak voor) jonge mensen. Dat altijd met een maatschappelijke, filosofische en persoonlijke insteek. Het vertellen van verhalen vind ik het mooiste en belangrijkste van theater. Ik werk graag met een vertellende stijl, maar daarbinnen is altijd ruimte voor poëzie, snelheid en muzikaliteit. Bij mij is het proces net zo belangrijk als het spelen van de voorstelling: samen een zoektocht aangaan, je ontwikkelen als speler en veel lachen.


WIJ, NU

WIJ, NU: een intieme voorstelling over vrouw* zijn, feminisme en ons onderzoek naar deze concepten. Een voorstelling voor iedereen vanaf 14 jaar die weleens met een vrouw* te maken heeft gehad (of er misschien zelfs zelf één is). We speelden op locatie: in het clubhuis van Girls Go Boom in de Meubelfabriek in Gent.


Mijn Polleke

Mijn Polleke: een kindervoorstelling gebaseerd op het boek dat ik als kind 8 keer las in 2,4 week: Polleke van Guus Kuijer. Een voorstelling vol gedichten, met een piano, een lied, tropische sneeuw en veel liefde. Het concept: een vertelvoorstelling waarin elk personage door iedereen afwisselend gespeeld werd. De tafels transformeerden van klasgebouw naar Nepalees gebergte en alles daartussenin.