IKs magazine (2020)

Victoria Deluxe

Op dit moment werk ik bij Victoria Deluxe aan het IKs magazine, dat als publiekswerking dient bij de voorstelling IKs. Samen met mede-hoofdredacteur Agnes de Maeseneir maak ik een magazine waarin we verhalen vertellen over zowel de voorstelling als LGBTQ+ – zijn


Huisjournalist (2020)

Sadettin K.

In december 2020 gaat Sadettin K. in première met Is this the real life. Ik volg het proces en blog daar wekelijks over.


Lawrence in de klas (2019 – 2020)

Lawrence in de klas is een website vol educatief materiaal voor leerlingen vanaf 15 jaar en hun docenten over de Eerste Wereldoorlog in het Midden-Oosten en perspectief innemen. De website dient als publiekswerking/educatie bij de voorstelling Lawrence of Arabia van Marjolijn van Heemstra en Sadettin Kırmızıyüz.

In het lesmateriaal maak ik steeds een link tussen de voorstelling, de film en de historische context. Zo geven ik vorm aan onze visie dat actualiteit, geschiedenis en theater elkaar kunnen versterken. 


Het laatste woord (2019 – 2020)

Theater Rotterdam

In seizoen 2019 – 2020 was ik gespreksleider van Het laatste woord in Rotterdam.


Stadsastronaut (2019)

Stichting Marjolijn van Heemstra en Theater Rotterdam

Bij de voorstelling Stadsastronaut van Marjolijn van Heemstra ontwikkelde ik educatie voor jongeren in de vorm van een workshopreeks. We hadden het met elkaar over de ruimte, het overzichtseffect, tijd, het klimaat, onze liefde voor de aarde en de tijd waarin we leven.

Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de publiekseducatie. Na 20 voorstellingen organiseerde ik door- (i.p.v. na) gesprekken met toekomstdenkers. Na de voorstelling praatten we met elkaar door over de thematieken uit de voorstelling.